Stålkonstruktioner, bærende bjælker og skærmtage

​​

Hos Sparkær Smede & Maskinværksted A/S er vi et professionelt og erfarent smedeværksted i Viborg, der er specialiseret i at beregne, tilpasse og producere stålkonstruktioner til blandt andet industri, landbrug og boligbyggeri. Vi samarbejder typisk med arkitekter og bygherrer, hvor vi i fællesskab finder gode, solide og holdbare løsninger på stålkonstruktioner.

Alle typer stålkonstruktioner fra trapper til bygningsstål

​Når vi fremstiller og monterer stålkonstruktioner, er der ofte tale om altaner, trapper, søjler, skærmtage, bærende bjælker og alle andre former for bygningstål, der skal bruges til forskellige former for byggeri. Vi udfører både små og store reparationer på etablerede stålkonstruktioner, og såfremt det ikke er hensigtsmæssigt at bringe det med tilbage på vores eget værksted i Viborg, så kan vi ordne det ude på stedet.

Mange af de stålkonstruktioner, som vi laver, er skærmtage til tankstationer. Det kan for eksempel være Statoil, INGO eller Uno-X. Vi leverer altid de aftalte konstruktioner til tiden, ligesom at vores priser svarer til kvaliteten.​​

Kontrakt os for at få et godt tilbud

​Vi lægger altid vægt på kvalitet, service og deadlines i alt vores arbejde. Vi er i den forbindelse godkendt efter ISO 9001 og EN1090, hvilket er en ekstra sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde. Dertil kommer, at vi altid sikrer, at der bliver minimal vedligeholdelse.

Ring til os på telefon 86 64 50 96 eller send en e-mail sparkaersmede@gmail.com, såfremt du skal bruge stålkonstruktioner af enhver art til et byggeri.​

Hvem er vi

​Sparkær Smede & Maskinværksted A/S

CVR: 36039329

Kontakt os