​Professionelt smedearbejde i Viborg

Sparkær Smede & Maskinværksted laver stålkonstruktioner, trapper og altaner samt andre opgaver, der kan udføres af en smed. Det kan være både små og store opgaver, men de små opgaver er typisk reparationer, hvor en smed kommer ud til kunden, eller hvor en del af det krævede smedearbejde sker på vores eget værksted i Viborg.

Vi laver trapper, altaner, skærmtage og andet smedearbejde

Smedearbejde kan være svejsning af et skærmtag til en tankstation. Eller en smed kan tage ud for at lave stålmontage, men vi kan også lave smedearbejde som for eksempel stålkonstruktioner på vores eget store værksted. Vi laver for eksempel skærmtage for Statoil, INGO og Uno-X.

95 % af vores kunder er erhvervskunder, men vi kan naturligvis også lave trapper og altaner for privatkunder. Vi lægger vægt på kvalitet i alt vores medearbejde, men også på at sikre, at der bliver minimal vedligeholdelse. Samtidig lægger vi vægt på, at vores priser skal svare til kvaliteten. Dertil kommer, at vi er godkendt efter ISO 9001 og EN1090, hvilket er en ekstra sikkerhed for kvaliteten i vores smedearbejde.

​Vi kan sende en smed ud til akut smedearbejde

Vi går op i at levere vores smedearbejde til tiden. Men vi kan også lave akutte opgaver, hvor vi for eksempel kan sende en smed ud til kunden, hvis det er den bedste og hurtigste løsning. Vi lytter naturligvis altid på vores kunder, hvorpå vi kommer med forslag til, hvordan opgaven kan løses.

Kontakt Smed Per Machenhauer

Kontakt Sparkær Smede & Maskinværksted på telefon 86 64 50 96 eller på e-mail sparkaersmede@gmail.com, hvis du skal bruge en dygtig smed.

Hvem er vi

​Sparkær Smede & Maskinværksted A/S

CVR: 36039329

Kontakt os