Maskinværksted i Viborg​, nær Randers

​Hos Sparkær Smede & Maskinværksted A/S i Viborg, nær Randres har vi mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af maskiner for blandt andet landbrug og entreprenører. Sort set alle vores kunder er erhvervskunder, men vores maskinværksted modtager naturligvis opgaver fra alle, der ønsker hjælp.

Fokus på kundernes behov og ønsker på vores maskinværksted

​Vi lytter altid til vores kunders behov og ønsker. Vi kommer derfor gerne med forslag til, hvordan vi kan løse opgaven på vores maskinværksted. Vi kan komme ud til dig, hvis det er hurtigere og mere praktisk på denne måde. Vi går i det hele taget meget op i at løse vores opgaver til tiden og i at løse akutte opgaver så hurtigt og nemt som muligt.

Vi er godkendt efter ISO 9001 og EN1090

​Vi er godkendt efter både ISO 9001 og EN1090, hvilket er din sikkerhed for god kvalitet på vores maskinværksted. Vi lægger med andre ord altid vægt på kvalitet i vores arbejde, ligesom vi lægger vægt på, at vores priser matcher kvaliteten. Det er således vigtigt for os, at vores kunder bliver glade og tilfredse for vores service og vores arbejde.​

Vi er altid klar med et godt tilbud på akutte og faste opgaver. Vi kan også udføre løbende opgaver, hvor vi servicerer dine maskiner. 

Kontakt Sparkær Smede & Maskinværksted

Kontakt os derfor på e-mail sparkaersmede@gmail.com eller på telefon 

86 64 50 96, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Hvem er vi

​Sparkær Smede & Maskinværksted A/S

CVR: 36039329

Kontakt os