Ståltrapper og flugtvejstrapper af stål​

Sparkær Smede & Maskinværksted konstruerer og monterer ståltrapper, herunder flugtvejstrapper af stål, til blandt andet landbrug, industri, ejendomme og boligbyggeri. De er naturligvis EN1090-godkendte, således vores ståltrapper har de korrekte dimensioner.

Vi fremstiller ståltrapper på vores eget smedeværksted

Vi fremstiller vores trapper i stål på vores smedeværksted i Viborg, nær Randers hvor vores dygtige og erfarne smede holder til, og hvor vi har det nødvendig udstyr og maskineri til at fremstille moderne, sikre og praktiske ståltrapper af enhver art, herunder flugtvejstrapper af stål, men også trapper til blandt andet lagerhaller, produktion og lignende.

Vi er således specialiseret i ståltrapper, men vi kan også bygge andre materialer ind i trapperne som blandt andet glas, træ eller gummi, såfremt der er behov for det. Vi planlægger altid vores ståltrapper i samarbejde med vores kunder, og naturligvis ned til mindste detalje. Derved sikrer vi, at du får lige præcis den ståltrappe, som du har behov for.

Når vi leverer ståltrapper modtager du kvalitet

Vi lægger med andre ord vægt på solid kvalitet, høj service og aftalte deadlines, når vi laver trapper i stål. Og udover vi er godkendt til EN1090, er vi også godkendt til ISO 9001. Nøgleordene hos Sparkær Smede & Maskinværksted er således kvalitet, men også fleksibilitet. Det betyder endvidere, at vores priser altid modsvarer kvaliteten af vores trapper.

Kontakt os og indhent et gratis tilbud

Hvis du skal bruge en ståltrappe eller en flugtvejstrappe af stål til en ejendom, så skriv til Sparkær Smede & Maskinværksted i Viborg, nær Randers på sparkaersmede@gmail.com, eller ring på telefon 86 64 50 96, så finder vi en løsning på trapper af stål til en god pris.

Hvem er vi

​Sparkær Smede & Maskinværksted A/S

CVR: 36039329

Kontakt os