Stålspær fremstilles og monteres ​til industri og landbrug m.m.

Hos Sparkær Smede & Maskinværksted A/S er vi et veldrevet smedeværksted, der designer, fremstiller og monterer stålspær i for eksempel industri, landbrug og boligbyggeri samt for arkitekter, bygherrer og andre inden for byggefaget.

Fremstilling af stålspær på vores eget værksted

​Stålspær er den ramme, der holder sammen på en bygning, og på vores eget smedeværksted i Viborg, nær Randers fremstiller vi disse. Vi har vores dygtige og erfarne smede samt alt nødvendigt udstyr og maskineri, til at klare den type opgaver.

Der er mange muligheder i forhold til stålspær, og vi samarbejder gerne med at finde den mest hensigtsmæssige løsning. Ud fra vores kunders behov, ønsker og budget og med vores erfaring og viden kan vi i fællesskab arbejde os frem til de rette stålspær til ethvert byggeri.

Vægt på kvalitet og deadlines ved fremstillingen

​Vi lægger altid vægt på høj kvalitet, kundeservice og aftalte deadlines, når vi laver stålspær, og for at sikre en høj standard er vi blevet godkendt efter ISO 9001 og EN1090. Udover vi leverer til tiden, så modtager vi også akutte opgaver - både i forhold til fremstilling og reparation. Nøgleordene er med andre ord både kvalitet og fleksibilitet. Det betyder endvidere, at vores priser altid svarer til kvaliteten.

Ring og få et tilbud på stålspær til byggeri

Hvis du skal bruge stålspær til et større eller mindre byggeri, er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 64 50 96, men du kan også skrive til vores e-mail på sparkaersmede@gmail.com. Vi vil derpå finde frem til en løsning i fællesskab.​

Hvem er vi

​Sparkær Smede & Maskinværksted A/S

CVR: 36039329

Kontakt os